Cautare

11196 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (8.06 secunde)
Un barbat din comuna gorjeana Èšantareni a fost amendat de politie dupa ce a lipit patru afise electorale cu primarita localitatii, Maria Vasilescu, pe geamurile Scolii din satul Chiciora.
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune ca aderarea Suediei la NATO va avea un impact negativ asupra stabilitatii in nordul Europei, iar Moscova va riposta. ... Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Acesta este mesajul transmis sefilor de la Bucuresti de directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Dumitru Silviu, exasperat de lipsa de infrastructura a institutiei si de conditiile de lucru improprii in care isi desfasoara activitatea cei aproape 800 de functionari publici.
Galeria SENSO Bucuresti organizeaza miercuri, 14 martie 2018, la orele 18.00, vernisajul expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA. ... 15, sector 5, Bucuresti) cu ocazia vernisajului expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA (miercuri, 14 martie 2018, ora 18.00), un eveniment dedicat eternului feminin, artei si frumosului in toata splendoarea si desavarsirea sa.
Nicolae Manolescu, presedintele U.S.R., Varujan Vosganian, prim-vicepresedinte U.S.R., Gabriel Chifu, vicepresedinte U.S.R., Aurel Maria Baros, presedinte Filiala Bucuresti-Proza, Cassian Maria Spiridon, presedinte Filiala Iasi, Mircea Mihaies, din partea Filialei Timisoara, Horia Garbea, presedinte Filiala Bucuresti-Poezie, Peter Sragher, presedinte Filiala Bucuresti-Traduceri Literare.
Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare : Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
Magda Marincovici) Recent, la Bucuresti, a avut loc prima editie a Forumului international de imunologie consacrat bolilor inflamatorii reumatice la care au participat specialisti din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria. ... Evenimentul de la Bucuresti a fost consacrat in special poliartritei reumatoide si spodilartritelor.
Este prima inregistrare la Radio Bucuresti.
Aglaia de 65 de ani din Bucuresti. ... Marius de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Tico, pe Drumul Taberei dinspre Str.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
In Piata Maria se striga lozinci antidictatoriale si cu caracter social. ... Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti. ... Este inceputul Revolutiei la Bucuresti. ... (Bucuresti). ... (Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti) s.a.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Bucuresti-Ploiesti. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14.40 cu Trenul Regal de la Bucuresti la Curtea de Arges.
google-analytics.com